Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

Vorige Artikel 6 van 23 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

Een blik vol inspiratie om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind te beleven! Dit spel mag niet ontbreken in je gezin en is altijd en overal leuk!

Kleine avonturen voor ouder en kind is winnaar van de Publieksprijs 2015 “Meest gewaardeerde gezelschapsspel”. Als positieve referentie kan dit wel tellen denk ik dan.

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen. Het bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen, Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost,...

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar volgens Inge Schilder, de trotse eigenaar van uitgeverij kleine avonturen, vinden volwassenen stiekem alle spelletjes ook nog erg leuk. Vandaar dat op het blik de leeftijdsaanduiding 4-99 jaar staat. Ik kan dit in elk geval beamen.

Dit knotsgekke familiespel is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven. Je weet gewoon dat het een groot succes wordt.

Het spel werkt simpel:

Spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Of speel als ouder een tikkeltje vals en maak eerst een selectie van opdrachten die je zelf leuk vindt, die passen bij het weer of waar jij gewoon zin in hebt. Want als jij gemotiveerd bent, wordt het stukken gezelliger…toch?

Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste momenten.

Kleine Avonturen kan mee op vakantie en wordt zelfs ingezet door kindercoaches en gezinsbegeleiders. De avonturen zijn een mooie gelegenheid om gesprekken op gang te brengen en samen te genieten.

Schud je haar los, maak je even niet druk om vlekken rommel en andere zelfbedachte obstakels en maak er samen een geweldige middag van! En weet je wat zo leuk is? Na het spelen van Kleine Avonturiers voel je je stiekem zelf weer een beetje kind.

Specificaties

Leeftijd: vanaf 4-99 jaar
Materiaal: Metalen blik, speelkaarten: karton
Aantal kaarten: 44
Aantal spelers: 2 (min.)

© 2020 - 2022 Outdoorkids.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel