Wil je een reisartikel huren voor je vakantie met baby, peuter of kleuter? Hier kan je lezen hoe je dit kan doen en wat de huurvoorwaarden zijn.

Reserveringsaanvraag:

Wil je een reisartikel huren? Stuur dan een email naar info@outdoorkids.be met je vraag en onderstaande gegevens:

 • je naam
 • je emailadres en telefoonnummer
 • het artikel dat je wil huren
 • je vakantieperiode (exacte datum van vertrek en thuiskomst)
 • moeten wij het artikel naar je versturen per post, of wil je het zelf ophalen in Wuustwezel 

Je ontvangt binnen twee tot drie werkdagen bericht van ons of het artikel in de gewenste huurperiode beschikbaar is samen met een offerte. Let op, de offerte is geen reservering! Lees ajb goed de informatie over borg, verzenden, retourneren, annuleren en de huurvoorwaarden door.

Wil je de huur bevestigen? Geweldig! We vragen je om dan zo snel mogelijk (liefst binnen twee dagen) te antwoorden op onze email met de offerte en je adresgegevens en bankrekeningnummer door te geven. Daarna zal je van ons de reserveringsbevestiging incl. factuur ontvangen. De huurovereenkomst is pas definitief zodra de betaling door ons ontvangen werd.

Ongeveer twee weken voor je vertrekt ontvang je nogmaals van ons informatie over het bezorgen en retourneren, of ophalen.

Hieronder vind je een overzicht van de artikelen en de prijzen. Meer info over de aangeboden artikelen kan je opvragen via info@outdoorkids.be

Bijkomende over de te huren producten vind je hier: Trunki ride on reiskoffer, Deryan Peuter Delux, Peuterdrager R&R, Ergobaby Draagzak, Babyfoon Luvion, Babyfoon Alecto DBX-82, Stoelverhoger Boosterset Kekk, Mclaren Buggy, Deryan Air Traveler.

Even overlopen:

 • je stuurt een huuraanvraag met bovenstaande gegevens
 • je ontvangt van ons bericht over de prijs en beschikbaarheid (dit is nog geen reservering!)
 • lees hieronder goed de informatie over borg, verzenden, annuleren en huurvoorwaarden
 • ga je akkoord dan stuur je zo snel mogelijk een email met je gegevens ter bevestiging
 • de boeking is definitief zodra we de betaling ontvangen hebben, je ontvangt een reserveringsbevestiging
 • ca. twee weken voor je vertrekt ontvang je nogmaals alle informatie

Borg

Bij alle verhuurartikelen brengen wij een borg in rekening. De hoogte van de borg is afhankelijk van de nieuwwaarde van het artikel en staat bij de huurprijzen van het betreffende artikel vermeld. Als je het artikel in goede staat en op tijd retourneert wordt de borg binnen 7 werkdagen nadat wij het artikel hebben ontvangen op je rekening teruggestort. Retourneer je het artikel zonder overleg later dan de afgesproken datum? Dan houden wij per dag later terugsturen €5,00 in op de borg. Eventuele schade en het ontbreken van gebruiksaanwijzingen of onderdelen wordt ook verrekend met de borg.

Wij sturen geen ontvangstbevestiging als je een artikel geretourneerd hebt, je kunt zelf via de Track&Trace code de bezorging volgen.

Verzenden en verzendkosten

Wij kunnen alle artikelen per post naar je verzenden. De verzendkosten bedragen €6,95 voor het opsturen naar je huisadres, werkadres of afhaalpunt (binnen België). Na je vakantie betaal je de kosten voor het terugsturen ook zelf. Je betaalt in totaal dus 2x verzendkosten als het artikel verzonden moet worden.

Moeten we het pakket naar je verzenden en zend je het naar ons terug? Dan rekenen we minimaal 1 dag extra huur aan voor deze verzendperiode. Dus als je iets voor 7 dagen huurt en we moeten het verzenden zullen wij 8 dagen huur afrekenen enzoverder. (Je kan de prijs per dag, per artikel zelf berekenen volgens de prijzen op de website).

Zelf ophalen en terugbrengen

Je kunt de huurartikelen ook zelf ophalen en terugbrengen in Wuustwezel op afspraak, ook in het weekend. Uiteraard worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt de artikelen enkele dagen voor je vertrekt bij ons ophalen en enkele dagen na thuiskomst weer terugbrengen. Voor deze dagen betaal je geen extra huur. De uiterste retourdatum staat vermeld in de huurovereenkomst.

Wanneer ontvang ik de gehuurde artikelen thuis?

In de factuur en huurovereenkomst vermelden we de datum waarop we de artikelen naar je verzenden. Je ontvangt ook altijd een Track&Trace code zodra wij het pakket verzenden. De artikelen worden een aantal dagen vóór je vertrekt naar je verzonden, zodat je deze ongeveer twee dagen van tevoren in huis hebt. Op die manier heb je een dag speling bij vertraging in de verzending door de bezorgdiensten of als je niet thuis bent op de eerste bezorgdag. Wil je de artikelen nóg eerder ontvangen dan berekenen we extra huurdagen.

De datum waarop de artikelen teruggestuurd moeten worden staat ook in de huurovereenkomst vermeld. Dit is meestal uiterlijk twee dagen nadat je thuiskomt, zodat je de eerste dag thuis niet meteen naar het postkantoor hoeft. Kom je bijvoorbeeld op vrijdag of zaterdag thuis dag mag je de artikelen op maandag afgeven bij de bezorgdienst. Stuur je de artikelen later retour dan de datum die in de huurovereenkomst staat vermeld dan brengen we per dag €5,- in mindering op de borg.

Moet ik de artikelen schoonmaken of wassen na het huren?

Artikelen zoals campingbedjes en kinderkoffers moeten schoon geretourneerd worden. Zand, etensresten en bagagelabels verwijder je zelf. Als een artikel heel vies retour komt houden wij €5,00 in op de borg.

Draagzakken mogen NIET zonder overleg zelf gewassen worden. Wij wassen de draagzakken en hoeslakens altijd zelf na de huurperiode. Is een draagzak door een ongelukje tijdens je vakantie (vieze luier, spugen o.i.d.) erg vies geworden neem dan z.s.m. contact op over de was instructies. Je kan dit ook telefonisch doen via Whatsapp +32 496 72 34 41

Kan ik een reservering nog annuleren?

Ja, als je vakantie door omstandigheden niet door gaat kun je de huurovereenkomst annuleren. Hou er wel rekening mee dat dit uiterlijk 14 dagen voor verzenddatum (zie reservatiebevestiging) dient te gebeuren!

 • Bij annulering van de huurovereenkomst binnen 14 dagen voor de verzenddatum die in de factuur en huurovereenkomst staat vermeld wordt 100% van de huurprijs in rekening gebracht. De waarborg krijgt u vanzelfsprekend volledig terugbetaald.
 • Bij annulering van de huurovereenkomst langer dan 14 dagen voor de verzenddatum brengen we alleen €5,50 administratiekosten in rekening.
 • Voor wijzigingen in een reeds verzonden factuur (bijv. ander factuuradres, andere huurdata, meer of minder artikelen huren) rekenen we €5,50 administratiekosten.

Regels en voorwaarden verhuur

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist doorgeven en controleren van je adresgegevens op de huurovereenkomst.
 • Controleer het artikel altijd direct na ontvangst. Is een artikel onverhoopt beschadigd of incompleet, of in een kapotte verpakking bij je bezorgd? Maak dan een foto van het artikel en/of de verpakking en neem zo snel mogelijk contact met ons op, voordat je vertrekt of direct na je heenreis/heenvlucht. Reclamaties die na afloop van de huurperiode pas bij ons gemeld worden kunnen wij niet in behandeling nemen.
 • Artikel kwijt geraakt of kapot gegaan op vakantie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij een vervangend artikel kunnen inkopen voor de volgende huurder.
 • We verzoeken je dringend om niet te roken bij de verhuurartikelen, en te zorgen dat er geen haren van huisdieren of vlekken van zonnebrandmiddel op komen. Eventuele reinigingskosten anders dan normaal gebruik worden verrekend met de borg.
 • Artikelen graag schoon retourneren (geen zand, bagagelabels, etensresten). Vergeten items zoals spenen of speelgoed die wij aantreffen worden niet geretourneerd, maar kunnen wel afgehaald worden.
 • Draagzakken mogen niet zelf gewassen worden.
 • Indien een draagzak met duidelijke sigarettenrookgeur of andere sterke geur retour komt brengen we €5,00 waskosten in mindering op de borg.
 • Stuur de originele gebruiksaanwijzing en de envelop met instructies samen met het artikel retour in de originele verpakking.
 • Bij ontbreken van de originele gebruiksaanwijzing van een draagzak of autostoel brengen we €5,00 in mindering op de borg.
 • Stuur de artikelen altijd retour in de verpakking waarin je ze ook van ons ontvangen hebt. Uit milieu- en kostenoogpunt hergebruiken we verpakkingen zoveel mogelijk. We verzoeken je daarom geen (grijs of zwart) duct tape te gebruiken, dit beschadigt de dozen teveel.
 • De grote labels aan de binnenkant van een draagzak mogen niet verwijderd worden. Bij ontbreken van het originele label brengen wij de inkoopkosten van een nieuwe draagzak in rekening.
 • Artikelen worden teruggestuurd met PostNL, bewaar de Track&Trace code goed. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending, bij vermiste pakketten verrekenen we de productwaarde met de borg. Je kunt er zelf voor kiezen om het pakket aangetekend te verzenden, maar het is niet verplicht.
© 2020 - 2024 Outdoorkids.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel