Welkom bij outdoorkids,

dé bestemming voor alles wat kindvriendelijk en buiten is. Mijn missie is om je kind(eren) en jij, als ouder, zo veel mogelijk te helpen en ondersteunen om te genieten van buiten zijn, spelen, kamperen, wandelen,…

We weten dat kinderen het gelukkigst zijn en het best leren als ze buiten zijn, op avontuurlijke ontdekkingstochten en hun handen vies maken. Buitenspelen bevordert de creativiteit en leert kinderen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast helpt spelen in de natuur om hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid te verstevigen.
Maar ook voor ouders moet het een aangename ervaring kunnen zijn, daarom heb ik outdoorkids gestart. Ik deel graag mijn tips, tricks en handige of leuke musthaves met jou zodat je nog meer kan genieten van al jullie outdoor avonturen met de kind(eren).

Even voorstellen

Ik ben Janice, trotse mama van Jules (2018) en (bijna) getrouwd met Jeroen.

Als kind was ik al een echte avonturier. Je vond me altijd in de bossen, bij de paarden of ergens tussen de velden. Samen met mijn zus en vriendjes uit de buurt waren we steeds ergens kattenkwaad aan het uithalen of kampen aan het bouwen in het bos. Ik had het geluk te mogen opgroeien met avontuurlijke ouder, onze vakanties waren dan ook altijd gevuld met spannende belevenissen in de “wildernis”, nooit ver weg maar altijd buiten. Dit heeft bijgedragen tot wie ik vandaag ben, een plantrekker, avonturier en ondernemer maar ook een dromer en een tikkeltje eigenwijs. ????

Gelukkig Heb ik Jeroen aan mijn zijde. Een echte doe-het-zelver, de man die alles kan, de beste papa ter wereld maar ook de nuchterste van ons twee. Waar ik een echte dromer ben, is Jeroen vaak heel “down to earth”. Dat is goed, want hij houdt mij vaak met mijn 2 voetjes op de grond als ik weer eens vol zotte plannen zit. LOL

Wij delen een passie voor het buitenleven en gaan dan ook graag samen op avontuur. Vroeger deden we dit met de motor en de tent en we keken wel waar we uitkwamen. Met de komst van Jules hebben we onszelf een upgrade gegeven en kochten we een vouwwagen.

Jeroen zijn grote droom is om samen met Jules 2 weken met de tent de bergen in te trekken en even helemaal basic te gaan. (Ikzelf hou het rustig bij de vouwwagen, zoooo avontuurlijk ben ik nu ook weer niet).

En dan, Last but not least: Jules!
Onze kleine rakker, gekke spring-in’t-veld met een sterke eigen wil. Dodelijk vermoeiend maar we zouden het nooit anders willen.

Is het aangeboren of onze “goede” invloed, Jules is een echt buitenkind, altijd opzoek naar avontuur. Hij is mijn grootste inspiratiebron omdat hij het perfecte voorbeeld is van een outdoorkid. Regen of zonneschijn de dag is niet goed geweest als meneer niet buiten is geweest. Spelen in de zandbak, planten water geven, op uitstap met mama en papa of kampen bouwen in het bos bij bommi & bompi, het maakt allemaal niet uit, zolang het maar buiten is.

Ik hoop dat ik je via outdoorkids kan inspireren om op avontuur te gaan met je kind(eren), in de tuin, in het park, op de straat of op een verre bestemming. Het maakt niet uit, zolang het maar buiten is.

Uniek in België!

Wat ik je zeker nog wil meegeven: Wij bieden ook een verhuurservice aan! Zo verhuren wij bijvoorbeeld draagzakken en Deryan tentjes. Altijd handig als je niet veel stockageplaats hebt of liever een duurder product eerst wil uittesten. Hoe werkt het? Neem een kijkje bij verhuurservice voor meer informatie.
Laat me zeker weten wat je nog mist in de aanbod, ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden.

© 2020 - 2024 Outdoorkids.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel