Reuze bellen blazen met BubbleLab

Vorige Artikel 10 van 23 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Reuze bellen blazen met BubbleLab

Zeg nu zelf, bellen blazen is toch echt leuk? Wat als ik je zeg dat je met deze set van BubbleLab REUZE bellen kan blazen? Jawel, ze worden echt meters lang. Daarom vind ik de bellenblaas set van BubbleLab zo geweldig.

Educatief, vrolijk, gezellig, inspirerend en uitdagend! Buitenspelen was nog nooit zo leuk. Nog nooit was het zo makkelijk om kinderen naar buiten te krijgen. BubbleLab zorgt ervoor dat buitenspelen een feestje wordt. Bubbles maken, lopen en er eentje proberen te vangen of leuke proefjes doen met het sop, BubbleLab leidt tot onderzoek en ontdekkend spel. Hoe maak je de grootste bel? Wat heb je nodig om ook de aller jongste kinderen te laten genieten van de bellen en wat voor trucjes kun je doen met het sop? 

Alle ingrediënten voor een middag vol spel en verwondering, dat is wat er uit de koker van BubbleLab komt. In de koker zitten zakjes met poeder en daarmee maak je zelf Bubblesop. Met 2 zakjes vol bubblepoeder, stokken en touw maak je zelf makkelijk 5 liter sop en knoop je een mooie bubblestok waar je urenlang gigantische meterslange grote zeepbellen mee kunt toveren. Sprankelende kleuren en spannende fonkelingen zorgen dan voor glunderende blikken. En zeker weten, binnen een mum van tijd zullen alle kinderen uit de buurt aansluiten en achter jouw bellen aanrennen en je publiek stroomt vanzelf toe.

Mix zelf dit poeder met water en een fles afwasmiddel en je hebt vijf liter sop om uren mee te spelen. In de handleiding wordt geadviseerd om, voor het beste resultaat, een fles DREFT (geen Citroen!) te gebruiken.

Specificaties

Inhoud: Bubblepowder voor 5 liter sop, 2 stokken, touw + handleiding (Nederlands, Duits, Frans en Engels)

Tip! Check de video om te kijken hoe leuk deze reuzenbellen blaas set van Bubblelab echt is!

© 2020 - 2022 Outdoorkids.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel